Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΗΜΙΤΡΕΛΛΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 2012


 

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

Ο Anthony πρωθυπουργός


Ο ηγέτης του μνημονίου και αξεπέραστη πολιτική Κομανέτσι ορκίστηκε πριν από λίγες ώρες Πρωθυπουργός. Ο αγαπημένος της ντόπιας κεφαλαιοκρατίας, καριερίστας πολιτικός των σαλονιών και των συμφερόντων, αναλαμβάνει τα ηνία της χώρας προς μεγάλη ανακούφιση της Τρόικα και της Μέρκελ. Γνωστός θαμών της σκοτεινής λέσχης Μπίλντερμπεργκ αυτού του παγκόσμιου διευθυντηρίου, από τις αρχές της δεκαετίας του '90, ο Σαμαράς ήρθε, δυστυχώς και με ευθύνη του ευκολόπιστου και πάντα προδομένου Ελληνικού λαού, για να ολοκληρώσει το έργο των προδοτικών κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου.

Ποιος είναι όμως ο Αντώνης Σαμαράς;

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι γόνος της οικογενείας Μπενάκη και γιος της Λένας Ζάννα-Σαμαρά, εγγονής του Στέφανου και της Πηνελόπης Δέλτα. Είναι ανηψιός του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ Γεωργίου Σαμαρά. Η ιστορία της οικογενείας του είναι και μια ιστορία της μεγαλοαστικής τάξης στην Ελλάδα. Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, με σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες, την ίδια χρονική περίοδο που σπούδαζε και ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου, με τον οποίο ήσαν φίλοι κια συγκάτοικοι..Ανεπάγκελτοι, άεργοι  και μοιραίοι δυστυχώς και οι δύο για την Πατρίδα.





 Με μεταπτυχιακά στο Χάρβαρντ και χωρίς καμία προυπηρεσία εισήλθε στην πολιτική ζωή της χώρας σαν υπουργός οικονομικών το 1989 και σαν υπουργός Εξωτερικών από το 1989 έως το 1992 (σε δυο περιόδους). Σκανδαλωδώς απέφυγε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις καθώς υπηρέτησε τρεις μήνες στο Πολεμικό Ναυτικό. Παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 1976 και απολύθηκε τον Οκτώβριο εξαγοράζοντας το υπόλοιπο της θητείας του με 21000 δραχμές. Ευφυώς ανεφέρθη από τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής και αναπαρήχθη από τα ΜΜΕ ότι περισσότερο υπηρέτησε η Αλίκη στο Ναυτικό αφού έγιναν πολύμηνα γυρίσματα της ταινίας, και σε καράβι, παρά ο Αντώνης Σαμαράς.


Ο Σαμαράς από μέλος της ΟΝΝΕΔ εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Νοεμβρίου του 1977, σε ηλικία 26 ετών. Ανέλαβε στη μετέπειτα πολιτική του σταδιοδρομία υπουργικές θέσεις χωρίς να έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο στη ζωή του.

Θαυμάστε το θράσος του πολιτικού ανδρός αλλά και την αμηχανία του στη διαδικτυακή του συνέντευξη στο enikos.gr .



Διεθνής πρωτοτυπία, από πιτσαδόρος πρωθυπουργός.

Τι ήρθε να κάνει ο Σαμαράς

Αμεσα ο Σαμαράς και οι συν αυτώ, η εσωτερική Τρόικα δηλαδή Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης, θα επιβάλλουν δυσβάσταχτους φόρους, ΕΤΑΚ και ΦΑΠ, φόρους για τα αγροτεμάχια και τα οικόπεδα, έκτακτο χαράτσι μέσω ΔΕΗ και πάλι, φόρο στα ενοίκια και τις καταθέσεις, κατάργηση φοροαπαλλαγών, πολυτεκνικών, κοινωνικών και οικογενειακών επιδομάτων, αύξηση αντικειμενικών αξιών, περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και εφάπαξ, μείωση των επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση. Φόρο ιδιοκατοίκησης, ουσιαστικό μηδενισμό του αφορολόγητου, περικοπή 13ου και 14ου μισθού, μεγάλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση των αποζημιώσεων στον ιδιωτικό τομέα είτε από απόλυση είτε από σύνταξη, κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά, νέους φόρους σε τσιγάρα και ποτά, αύξηση τελών κυκλοφορίας, φόρο 20% στα ενοίκια και τις καταθέσεις και γενικότερα μέτρα εξόντωσης, πραγματικής, με τη βιολογική έννοια του όρου, του Ελληνικού λαού. Σε αυτό το έργο θα έχει και συνεταίρους τους Βενιζέλο και Κουβέλη.

Ο πολύς Τσε Γκεβάρα της αριστεράς κύριος Τσίπρας δήλωσε ότι θα κάνει υπεύθυνη και δυναμική αντιπολίτευση στη νέα κυβέρνηση. Σημειολογικά παραθέτουμε φωτογραφίες από συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον Αλέξη Τσίπρα όπου φαίνεται καθαρά ο τεκτονικός τους χαιρετισμός, προϊμιο του είδους της αντιπολιτεύσεως του ΣΥΡΙΖΑ.


Διερωτώμαι λοιπόν, η κυβέρνηση που θα γίνει και θα ορκιστεί αύριο, θα είναι κυβέρνηση Ελληνική ή κυβέρνηση της Μπίλντερμπεργκ;

Μια πρώτη ανάγνωση για το τι θα είναι αυτή η κυβέρνηση είναι η επιλογή του υπουργού οικονομικών στο πρόσωπο του Βασίλη Ράπανου, προέδρου της Εθνικής Τράπεζας και στενού συνεργάτη του Κώστα Σημίτη. Πληροφορούμεθα ότι από Δευτέρα επανέρχεται η Τρόικα στην Ελλάδα. Κακώς έρχεται διότι οι εντολοδόχοι της είναι διατεθειμένοι να τηρήσουν τα πάντα όσα προβλέπονται από το μνημόνιο 1 και 2, και τον εφαρμοστικό νόμο. Το τυράκι επιμήκυνση που άρχισε να σερβίρει ο Φώτης Κουβέλης της ΔΗΜΑΡ είναι για εσωτερική κατανάλωση και δεν αποτελεί καμία ουσιαστική ανατροπή ή αλλαγή του μνημονίου αλλά τουναντίον τη χειρότερη δυνατή επιλογή.

Τι μέλλει γενέσθαι

Η μόνη διέξοδος στη νέα κατοχική κυβέρνηση που θα ορκιστεί σήμερα, είναι η λαϊκή αντίσταση. Μέσα στη Βουλή η Χρυσή Αυγή θα πορευθεί με τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο και θα κάνει μια πραγματική εθνική αντιπολίτευση εκφράζοντας όχι μόνο τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους της του 7% αλλά εκφράζοντας όλους τους μετανιωμένους και δυσαρεστημένους Ελληνες ψηφοφόρους που με την συνεργασία των πολιτικών μαγίστρων των ΜΜΕ καθώς και των δημοσκοπικών εταιριών τους οδήγησαν σε τεχνητή πόλωση και ψευτοδιλήμματα και τους έκαναν όχημα ώστε να εγκαθιδρυθεί η δοσιλογική Τρόικα όχι ως κυβέρνησή του Ελληνικού Λαού και εκπρόσωπος των συμφερόντων του αλλά κυριολεκτικώς ως δήμιός του.
Το χέρι αυτού του δήμιου πρέπει να κόψει ο Ελληνικός λαός και όχι το δικό του όπως συνήθως κάνει μετά από κάθε εκλογική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...