Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

"Το Αύριο ανήκει σε Εμάς".

Την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή και Ήρωα Αδερφού μας, Αλεξάνδρου Γέροντα με θέμα "Το Αύριο ανήκει σε Εμάς". Τον ομιλητή προλόγισε ο βουλευτής και Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην επετειακή εκδήλωση της Τοπικής μας Οργανώσεως για την συμπλήρωση των 5 ετών λειτουργίας της. Εν μέσω χειροκροτημάτων ανέβηκε στο βήμα ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης, Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος με την ομιλία του συγκίνησε τις καρδιές μας και έκανε τις ψυχές μας να γεμίσουν με πάθος και πίστη για την δύσκολη συνέχεια.


Αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου αφού είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μάχεται υπέρ Πατρίδος!  Έπειτα σημείωσε το ότι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν έχουμε ως αυτοσκοπό μας το χρήμα και το κέρδος που κινητοποιούν τους φαιδρούς και τους ριψάσπιδες, τους ανθρώπους του παρελθόντος και του χθες, αλλά εμάς μας εμπνέουν η Πατρίδα το Έθνος και η Φυλή. Αξίες που είναι Αιώνιες και αντηχούν στους φωτισμένους ανθρώπους, σε εμάς που το Αύριο μας ανήκει! Έπειτα έκανε μια εκτενή αναδρομή σε όλη την λειτουργία της Τοπικής μας Οργάνωσης που μέσα από δύσκολες αλλά και πολλές ευχάριστες στιγμές στέκεται πρωτοπόρος στον Αγώνα για Ελευθερία και Αξιοπρέπεια! 


Στο τέλος, δεν θα μπορούσε να παραλείψει την αποφράδα ημέρα της 1ης Νοεμβρίου που τα αδέρφια μας έπεσαν κρατώντας Θερμοπύλες και εκείνος επέζησε από τα πυρά των δολοφόνων. Μέσα από την καρδιά του αναφώνησε πως δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την Θυσία των Αδερφών μας και ότι θα αγωνιστούμε μέχρι να δικαιωθούν οι Ψυχές τους! Όλοι σταθήκαμε όρθιοι και φωνάξαμε πως τα Αδέρφια μας είναι Αθάνατα και βρίσκονται πάντα κοντά μας! Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν ευλαβικά τον Εθνικό μας Ύμνο. Ζήτω η Ελλάδα!



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-dutikh-attikh-athhna-argolida#ixzz4OeaWKlQ0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...