Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Χρήστος Παππάς : ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πέμπτη φάλαγγα για την Πατρίδα που κινδυνεύει


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με το νέο θεσμικό πλαίσιο και την άσκηση οικονομικών δραστηριοτήτων. Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:



Kαι σήμερα ο κ. Πρωθυπουργός είναι απών ενόψει πάντα του κρισίμου όπως Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση λέγουν eurogroup της Δευτέρας. Αλήθεια τι κάνει ο Πρωθυπουργός; Εκπληρώνει το τάμα του να επισκεφτεί την Κούβα, όπως ο απερχόμενος αφροαμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα με την εμμονή του να επισκεφτεί τον ιερό βράχο; Μήπως κάνει ο κ. Πρωθυπουργός χειμερινές διακοπές; Όχι. Τίποτα απ’ όλα αυτά ακριβώς και όλα αυτά μαζί. Και διακοπές και τάμα από τα πρώιμα κομμουνιστικά χρόνια.
Εκφωνεί επικήδειο λόγο ο κ. Τσίπρας για το ίνδαλμά του, τον κομμουνιστή δικτάτορα Φιντέλ Κάστρο. Βγαίνει η Αυγή σήμερα «Hasta la Victoria siempre», «Πάντα μέχρι την νίκη», λέει. Κανονικά θα έπρεπε να λέει κάτι άλλο ο κ. Τσίπρας, θα έπρεπε να λέει «Hasta la silla siempre», πάντα πιστός στην καρέκλα μου. Θέλω να αναφερθώ σε έναν ομιλήσαντα εκπρόσωπο του κόμματος, ο οποίος αποδεικνύεται καθέξιν ψεύτης και ψευδολόγος και συκοφάντης εναντίον του εθνικιστικού Κινήματος, να τον εγκαλέσω στην τάξη αυτόν ο οποίος συκοφαντεί και δυσφημεί το Κίνημά μας, δεν είναι αυτή την στιγμή στην αίθουσα, αν παρακολουθήσει τα πρακτικά θα καταλάβει, ο ίδιος για ποιόν ομιλώ. Είπε, λοιπόν, αυτός ότι η Χρυσή Αυγή στην Ολομέλεια αλλά και στις επιτροπές δεν ανέφερε τίποτα για το άρθρο 15 του χθεσινού κατεπείγοντος νομοσχεδίου που αφορά την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων. Άρθρο το οποίο φυσικά η Χρυσή Αυγή κατεψήφισε και κατήγγειλε. Κατήγγελλε και με ερωτήσεις στον κοινοβουλευτικό έλεγχο πολλές φορές τα μεγάλα συμφέροντα των λαθρεμπόρων καυσίμων που τυχγάνει πολλοί απ’ αυτούς τους μεγαλοβαρόνους να είναι και φίλοι πολιτικών αρχηγών, κύριοι της ΝΔ και ο νοών νοείτω. 
Ας σταματήσει λοιπόν, ο εν λόγω να συκοφαντεί και να ψεύδεται προκειμένου να κολλήσει περισσότερα αντιφασιστικά ένσημα και να δει καλύτερα τα του οίκου του, που φυλλοροεί και ψάχνει να αλλάξει ΑΦΜ προκειμένου να αποφύγει τα χρέη του. 
Συνεχίζοντας Θέλω να τονίσω και πάλι όπως και στην χθεσινή μου ομιλία πως η Ελλάς, κυρίες και κύριοι, βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Οι κρατούντες Πρωθυπουργός, Υπουργοί, Πρόεδρος Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, Πρόεδρος της Δημοκρατίας ποιούν την νήσσαν και βρίσκονται σε κατάσταση ολικής παράλυσης. Το ΝΑΤΟ και ο αμερικανικός στόλος, ο οποίος θα αυξηθεί, αλωνίζει στο Αιγαίο. Ο ίδιος ο Ομπάμα κατά τις τηλεοπτικές προσφωνήσεις στο Προεδρικό Μέγαρο ευχαρίστησε τον κ. Παυλόπουλο για την προσφορά της Ελλάδος στην κρίση της Μ. Ανατολής και τις διευκολύνσεις που παρέχει στα νατοϊκά και αμερικανικά πλοία.
Όταν εσείς οι ίδιοι κυβερνώντες και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Καμμένος προσπαθούσατε εναγωνίως να μας πείσετε ότι επιτρέψατε στο ΝΑΤΟ να πατήσει πόδι στο Αιγαίο για να διασφαλίσει τα ελληνικά συμφέροντα, και ο ίδιος ο Ομπάμα δίνει ευχαριστίες για τις διευκολύνσεις, για το καλό των νατοϊκών και αμερικανικών συμφερόντων. Αλήθεια, πότε οι Έλληνες πολιτικοί της Μεταπολίτευσης όρθωσαν το ανάστημά τους στους δήθεν συμμάχους για να προασπίσουν τα ελληνικά συμφέροντα; 
Από τις 15ης Ιουλίου 1974 μέχρι την ανακήρυξη του ψευδοκράτους, μέχρι το casus beli της Τουρκίας, μέχρι τα Ίμια και την γκριζοποίηση του Αιγαίου και μέχρι το σήμερα με την αμφισβήτηση της συνθήκης της Λοζάνης από τον Ερντογάν, δηλαδή όλη την μεταπολιτευτική περίοδο, η Ελλάδα υποχωρεί και οι Έλληνες κυβερνώντες πιστοί στα ξένα συμφέροντα υποχωρούν άτακτα λέγοντας πάντα yes menyes boss.
Η Τουρκία, η οποία τόσο για την κυβέρνηση της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θεωρείται σύμμαχος χώρα και θεωρητικά είναι σύμμαχος χώρα διότι είναι και αυτή μέλος του ΝΑΤΟ και από πλευράς μας εφαρμόζουμε την πολιτική του κατευνασμού και τις ατέρμονες συζητήσεις για την οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης. Την στιγμή που εμείς αποδυναμώνουμε και διαλύουμε κατ’ ουσίαν το στράτευμα εφαρμόζοντας παντού περικοπές, τις οποίες οι υπεύθυνοι και Υπουργοί, αλλά ακόμα και στρατιωτικό προσωπικό, υπεύθυνοι ηγήτορες του χώρου αυτού των Ενόπλων Δυνάμεων, με καμάρι προβάλλουν, τις περικοπές που θα γίνουν και τις περικοπές που θα ψηφιστούν την ερχόμενη εβδομάδα στον προϋπολογισμό του κράτους. Για παράδειγμα για τις Ένοπλες Δυνάμεις θα διαθέσουμε 14 εκατομμύρια ευρώ σε κάθε Σώμα, δηλαδή Στρατό, Ναυτικό, Αεροπορία. Αφήνετε την χώρα γυμνή. Αφήνετε την χώρα απροστάτευτη, χωρίς Ένοππλες Δυνάμεις.
Ενώ ο τούρκος εξοπλίζεται με σύγχρονα γερυροφόρα τεθωρακισμένα με στόχο τον Έβρο, σύγχρονα αεροπλάνα τελευταίας γενιάς όπως τα F 35, κάνει σχέδια για αεροπλανοφόρα που θα μπορούν να βρίσκονται παντού στην ανατολική Μεσόγειο, δηλαδή από την Αυλώνα έως την Κύπρο. Δημιουργεί την τουρκική μέγγενη ενάντια στην Ελλάδα. Βέβαια, θα αναρωτηθεί κάποιος και θα πει, και τι μπορούμε να κάνουμε; Εμείς οι Εθνικιστές θα απαντήσουμε. Πολλά μπορούμε να κάνουμε. Αρκεί να υπάρχει θέληση, αρκεί να υπάρχει βούληση πολιτική. 
Για να επιβιώσουμε σαν λαός και σαν Έθνος και να διασφαλίσουμε τα χερσαία και θαλάσσια σύνορά μας θα πρέπει να γίνουμε και πάλι μια χώρα με αυτάρκεια, μια χώρα που θα ξεφύγει από την μέγγενη των δανειστών κι ένας λαός που θα γεννάει νέους Έλληνες και Ελληνίδες. Με δύο λόγια, αυτό που λέει σταθερά η Χρυσή Αυγή καταγγελία του Μνημονίου, άρνηση του επαχθούς χρέους, λογιστικός έλεγχος, γενική λογιστική αποτίμηση από την αρχή της εντάξεώς μας στην τότε ΕΟΚ έως σήμερα, δηλαδή τι μας χρωστάει η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία κατέστρεψε την πρωτογενή παραγωγή στην Ελλάδα.
Και πάνω απ’ όλα χρειάζονται ισχυρές, πανίσχυρες Ένοπλες Δυνάμεις για να μπορούν να μας παίρνουν στα σοβαρά εχθροί και φίλοι, στροφή στην εθνική παραγωγή, δημιουργία λαϊκού και εθνικού κράτους με κοινωνική πρόνοια και αξιοκρατία, με κοινωνική δικαιοσύνη και ανθρωπισμό, κλείσιμο των συνόρων, σφράγισμα κυριολεκτικά σε στεριά και θάλασσα και εξουδετέρωση της ισλαμικής βόμβας, η οποία θα εκραγεί στον τόπο μας σε λίγο καιρό με απρόβλεπτες και χαοτικές συνέπειες. 
Το Αιγαίο κινδυνεύει, η Θράκη κινδυνεύει και ο ίδιος ο Έλληνας κινδυνεύει, όχι μόνο από την κατοχή μιας ξένης και προαιώνιας εχθρικής δύναμης, αλλά και από ασιτία, με όλα αυτά τα μνημονιακά νομοσχέδια όπως το σημερινό που ψηφίζετε μαζί συνειδητά κι αγκαλιασμένοι φιλικά στην αίθουσα αυτή. Όλα τα άλλα, οι δήθεν αντιπολιτευτικές κορώνες της ΝΔ είναι για τα μάτια του κόσμου. Ίδιοι είστε. Μαζί τα ψηφίζετε.
Κι επειδή ο κόσμος που μας βλέπει καταλαβαίνει ότι είστε ίδιοι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, πόσο επίκαιρα είναι πια αυτά τα λόγια του μεγάλου Μάρκου Τήλιου Κικέρωνα, του Ρωμαίου φιλοσόφου, πολιτικού και ρήτορα. Λέγει ο Κικέρων: «Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του. Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά ο προδότης κινείται μεταξύ αυτών που βρίσκονται εντός των πυλών ελεύθερα, οι δικοί του ύπουλοι ψίθυροι σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’ όλες τις αυλές, ακούγονται μέχρι τις αίθουσες της ίδιας της κυβέρνησης. Γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με προφορά γνωστή στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και μυστικά στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης, μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Τον δολοφόνο πρέπει να τον φοβάσαι λιγότερο. Ο προδότης είναι η μάστιγα».
Καλύτερος καθρέπτης από την ελληνική πολιτική σκηνή δεν θα μπορούσε να υπάρχει, χιλιάδες χρόνια πριν. Μάστιγα για την Πατρίδα μας οι μνημονιακές κυβερνήσεις της τελευταίας επταετίας. Κι επειδή αναφέρθηκα στην εφημερίδα «Αυγή» και την έδωσα στα πρακτικά, θα αναφερθώ σε μια άλλη εφημερίδα, η οποία έχει ένα διαφορετικό τίτλο. Είναι η Αυγή, γιατί η Αυγή μπορεί να είναι και συννεφιασμένη, μπορεί να είναι μαύρη κι άραχλη, όπως είναι τα χρόνια που περνάμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει όμως και η Χρυσή Αυγή, η Ελληνική Αυγή.
Τίτλος: «Σχέδιο μαύρος Δεκέμβρης». Μπαίνουμε στον Δεκέμβρη και το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει οι επιθέσεις του λεγόμενου αντεξουσιαστικού τόξου. Του χώρου αυτού που απολαμβάνει το προνόμιο της ασυλίας, τόσο από το κράτος όσο και από τα ΜΜΕ. Είχαμε το πρόσφατο παράδειγμα της εισβολής της ομάδας Ρουβικώνας στο εφετείο Αθηνών, με την υπόθεση Σακκά. Αλλά εκτός αυτού έφτασαν ανενόχλητοι αυτοί οι αλήτες στο Μαρούσι κι επιτέθηκαν δολοφονικά σ’ ένα βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου, τον Γιώργο τον Γερμενή, τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και κανένας από σας δεν είχε το θάρρος να καταγγείλει, να καταδικάσει αυτήν την επίθεση, το στοιχειώδες κοινοβουλευτικό.
Το καταδικάσατε; Ο αρχηγός του κόμματός σας δεν είπε λέξη, κιχ δεν έβγαλε. Αν ήταν το σύμφωνο συμβίωσης θα έκανε ολόκληρες θεωρίες. Το θέμα είναι ότι αυτό είναι παρωνυχίδα μπροστά σε όλα αυτά που κάνετε. Εν πάση περιπτώσει έρχεται ένας μαύρος Δεκέμβρης και θα υπάρχει μια πρόβα τζενεράλε. Έχουν την προστασία αυτοί οι αλήτες γιατί στους κυβερνητικούς τόπους έχουν πολλά συντρόφια. Να μην ξεχνάμε και τα δικά σας φαινόμενα το 2008 όταν κάηκε η Αθήνα και λέγατε: «Μην κάνετε τίποτα». Κυβέρνηση της ΝΔ, υπουργός και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Και δεν κάηκε μόνο η Αθήνα, κάηκε και η μισή Ελλάδα. Και τι κάνατε; Λοιδορούσατε, δικά σας στελέχη, τα οποία έλεγαν πραγματικά ότι είμαστε σε κίνδυνο, ότι αντιμετωπίζουμε μια ασύμμετρη απειλή. Αλήθεια έλεγαν. Κι εσείς τους κοροϊδεύατε. Θα έχουμε μεγάλα γεγονότα, έχουμε αυτές τις πληροφορίες. Και θα ήθελα να εγκαλέσω επιτέλους, όχι την ηγεσία, την πολιτική, του ονομαζόμενου πλέον Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά στην αστυνομική ηγεσία. 
Κύριοι κλαρούχοι της ΕΛ.ΑΣ., στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ.,
αν έχετε τα κότσια, αν κάποιοι δεν σας αφήνουν να κάνετε σωστά την δουλειά σας, να βγείτε να το καταγγείλετε. Τόσο βαριά είναι τα αστέρια στον ώμο; Τόσο γλυκιά είναι η θεσούλα; Διότι ακούγεται ότι υπάρχει πολιτική παρέμβαση στην ηγεσία της ΕΛΑΣ να μην κάνει σωστά την δουλειά της.
Κλείνω κυρίες και κύριοι, απευθυνόμενος όχι σε σας, απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό που μας βλέπει αυτήν την στιγμή. Λέγω:

Αγαπητοί μου πατριώτες Ελληνίδες κι Έλληνες, είναι πανθομολογούμενο ότι η Πατρίδα μας διατρέχει μεγάλο κίνδυνο. Στις ημέρες που ζούμε θα καθοριστεί όχι μόνο το αύριο των παιδιών μας και των γενεών που έρχονται, αλλά αυτή κάθε αυτή ύπαρξη του Έθνους και της Φυλής. Τα προβλήματα και ο πόλεμος που μας έχουν κηρύξει οι διεθνείς εξουσιαστές της παγκοσμιοποίησης, δεν μπορούν να τα διαχειριστούν οι τοπικοί εγκάθετοί τους. Η μνημονιακή Δεξιά και μνημονιακή Αριστερά, αποτελούν την Πέμπτη φάλαγγα και τις όψεις του αυτού νομίσματος. Πέραν, λοιπόν, από την Δεξιά και την Αριστερά υπάρχει η Ελλάδα, στην οποία πιστεύουμε. Σε αυτήν και μόνο σε αυτήν, που είναι η Μητέρα όλων μας και στέκεται υπεράνω όλων μας. Δώστε την μάχη μαζί μας για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Με την Χρυσή Αυγή για την Νέα Ελεύθερη Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...